Palveleva Kukkakauppa Yrityksille

Viikkokukat
Tilaa työpaikkasi vastaanottoaulaa tai kahvihuonetta kaunistamaan sopimuksen mukaan toimitettavat kukat. Viikoittain vaihtuvat kukkaset sommitellaan vaikkapa yrityksenne värien mukaan.

Yleisimmin viikkokukat toimitetaan maanantai aamupäivisin, ja ne sidotaan vuoden ajan mukaan asiakkaan toiveita mukaillen.

Työntekijöiden muistamiset
Huomioi tyylikkäällä kukkakimpulla työntekijöiden merkkipäivät tai muut virstanpylväät.

Tilaisuuksien koristelut
Hoidamme ammattitaidolla suuretkin kukka- ja koristelutilauksesi esimerkiksi yritysjuhliin ja muihin tilaisuuksiisi. Kysy lisää yrityksille tarkoitetuista palveluistamme ja nopeasta yritystilauksestamme: yrityspalvelut@piilola.fi

Käytännölliset laskutustunnukset
Yrityksesi internet-tilausten laskutus hoituu nopeasti laskutustunnuksilla. Kaikki yrityksesi eri osastojen tilaukset voidaan kätevästi niputtaa yhteen samalle laskulle. Laskutamme tilauksenne sähköisesti OVT-tunnuksellenne tai tarvittaessa paperilaskuna. Mikäli kukkien toimitusosoitteita on paljon, voit toimittaa tilauksen myös Excel-tiedostona tai jossakin muussa yleisessä formaatissa.

Jos haluat rekisteröidä yrityksesi kukkakauppa Piilola.fi:n laskutusasiakkaaksi, ota yhteyttä sähköpostitse: yrityspalvelut@piilola.fi. Laskutusasiakkuutta varten tarvitsemme yrityksesi laskutusosoitteen, Y-tunnuksen sekä oman käyttäjätunnuksesi, jonka saat kun rekisteröidyt palveluun kohdassa ”Rekisteröidy”.