Vihdintie 3-5, 00320 Helsinki
info@piilola.fi
Puh. 09-5882200
Yhteystiedot

0
tuotetta korissa
Yht. 0,00 €
Muokkaa Tilaa
Ostoskori

Verkkopalvelumme on uudistunut

 

Siitä on nyt noin kymmenen vuotta kun suunnittelin kukkakauppa Piilolalle ensimmäistä verkkokauppaa. Palvelumme ja sivustomme on tässä ajassa kehittynyt paljon. Vuosia on kuitenkin ehtinyt kulua siitä kun viimeksi palvelumme on kokenut yhtä suuria muutoksia kuin nyt.

Näkyvin muutos on tullut sivuston visuaaliseen ulkoasuun. Esimerkiksi responsiivinen toteutus mahdollistaa nyt paremman käytettävyyden mm. älypuhelimilla. Isommat kuvat tuotelistauksissa helpottavat mieleisen kukkakimpun valintaa ja vertailua.

Kaikki vanhat käyttäjätunnukset on siirretty tilaushistorioineen uuteen palveluumme. Palveluun voi nykyään rekisteröityä myös omilla Facebook–tunnuksilla.

Verkkokauppamme alkutaipaleella toimitukset sujuivat normaalisti myymälämme muiden kuljetusten ohella, välillä myymälän henkilökunnan toimesta, välillä erillisten tsuppareiden toimesta. Nykypäivänä kaikki toimitukset pääsevät sutjakkaasti perille verkkokaupan tarpeiden mukaan kehittyneillä logistiikkaratkaisuilla.

Arkipäivinä toimitamme tilaukset Helsinkiin, Espooseen, Vantaalle ja Kauniaisiin pääsääntöisesti Bring Expressin kuriiripalvelulla. Toimitukset lähtevät myymälästämme kolme kertaa päivässä: kello 8, 12 ja 16. Lähetykset ovat perillä neljän tunnin sisällä lähtöajasta. Tämä on nyt myös huomioitu tilauslomakkeessamme, joten samalle päivälle ei voi enää virheellisesti tilata esimerkiksi aamupäivätoimituksia siinä vaiheessa kun se on liian myöhäistä. Mikäli akuutti tarve yllättää, kannattaa aina olla yhteydessä suoraan myymäläämme, sillä meillä on myös nopeampia, erikseen sovittavia toimitustapoja.

Myymälässämme on aina monipuolinen valikoima tuoreita leikkokukkia. Verkkokaupan tuotekuvissa käyttämämme valikoima on kuitenkin erittäin laaja, joten kaikkia lajikkeita ei aina välttämättä ole liikkeessämme tai esimerkiksi vuodenajasta johtuen saatavilla. Teemme parhamme jotta toimitetut tuotteet vastaavat antamaamme mielikuvaa.

Mainittakoon tässä vielä se, että normaalin blanko –kortin sijasta voit liittää mukaan myös värikkään kaksiosaisen kuvakortin. Kortteihin on kuvattu toteuttamiamme töitä, ja ne ovat painettu laadukkaalle paksulle korttipahville.


Kuvassa veloitukseton blanko -kortti vs. 2-osainen onnittelukortti.

Palautteenne on meille tärkeää! Otamme kiitollisina vastaan niin ruusuja kuin risujakin palvellaksemme teitä tulevaisuudessa entistäkin paremmin!


Timo Punkari
Kauppias
Kukkamyynti Piilola Oy

Kerro kaverille