Vihdintie 3-5, 00320 Helsinki
info@piilola.fi
Puh. 09-5882200
Yhteystiedot

0
tuotetta korissa
Yht. 0,00 €
Muokkaa Tilaa
Ostoskori

Polar Music Prize 2013

Meillä oli taas suuri ilo ja kunnia olla mukana Polar Music Prize -tapahtuman kukituksessa Tukholmassa. 

Tapahtuman kukkakoristeluista vastasi perinteisesti tukholmalainen kukkakauppa Engelbrecht’s Blommor. Kukkamyynti Piilolan myymäläpäällikkö Ruben "Pepe" Sundqvist on ollut kukittamassa Polar Music Prize -tapahtumaa jo useita vuosia. 

Polar Music Prize -palkinto on myönnetty vuodesta 1992 lähtien. Monesti myös musiikin Nobeliksi tituleeratun palkinnon perustaja on edesmennyt ruotsalainen ABBA-yhtyeen manageri Stig Andersson

Tänä vuonna palkinnon saajina olivat suomalainen säveltäjä Kaija Saariaho sekä senegalilainen muusikko ja poliitikko Youssou N’Dour. Saariaho on ensimmäinen Polar Music Prize –palkittu suomalainen.

Palkinnon myöntää Ruotsin kuninkaallinen musiikkiakatemia, ja ojentajana toimii Ruotsin kuningas Kaarle XVI Kustaa.

Palkittujen kimput ovat muodoltaan pyöreitä, koottu ruusuista ja keskenään erilaiset. "Palkintokimput eivät saa olla liian painavia, koska on pystyttävä kantamaan muutakin", Sundqvist kertoo. "Kaija Saariaholle olen tehnyt viikon mittaan jo useamman kimpun, muun muassa Östersjö-festivaalin avajaisiin." -HS

Aiheesta lisää Helsingin Sanomissa:


Kruunuprinsessa Victorian kimppu.Pepe sitomassa Prinsessa Christinan kimppua.Youssou N’Dourin ja Kaija Saariahon kimput.Pepen sitomat kuninkaallisten kimput vuonna 2012.

Lisää kuvia & videoita:

Kerro kaverille