Vihdintie 3-5, 00320 Helsinki
info@piilola.fi
Puh. 09-5882200
Yhteystiedot

0
tuotetta korissa
Yht. 0,00 €
Muokkaa Tilaa
Ostoskori

Kukkalähetys säästää aikaa

Kukkien ja muiden koristeiden tilaaminen nettikaupasta on vaivatonta. Voit sanoa hyvästit jouluruuhkassa jonottamiselle sillä kukat voit tilata kotoa tai toimistolta! Netistä tilaaminen on nopeaa ja helppoa. Poimi kauneimmat kukkaset näytöltäsi ja pian ne ovat tuoksuvan tuoreina ilahduttamassa vastaanottajaansa – tai sinua. Toimitamme kukat isoihin tai pieniin tilaisuuksiin, häihin, syntymäpäiville tai vaikkapa kollegan työpöydälle merkkipäivän kunniaksi.

Kukkalähetti toimittaa kukat

Kukkatoimitus vie kukat pikaisesti halki Suomen tai jopa maailmalle. Kukkalähetys Helsinkiin, Vantaalle, Espooseen tai Kauniaisiin maksaa 7,9€. Jos tilaat arkisin ennen 14:00, viikonloppuisin ennen 11:00 kukka toimitus vielä samana päivänä! Yritysosoitteisiin tilaavien tulee tilata arkisin ennen 10:00 Muualle Suomeen kukka toimitus maksaa 17€. Tilaukset tulee tehdä arkisin toimitusta edeltävänä päivänä. Viikonlopputoimituksista kannattaa tiedustella meiltä erikseen. Välitysverkkomme kattaa lähes koko maan, mutta, mikäli välitys on paikkakunnalle josta toimittavaa liikettä ei löydy, tilaus joudutaan perumaan.

Kukat netistä maailmalle

Kukkakauppa Piilolan kautta voit lähettää kukkaisterveisesi myös ympäri maailmaa, sillä olemme osa kansainvälistä Interflora-ketjua. Ulkomaille lähtevät kukkatilauksesi voit tehdä paikan päällä myymälässämme Helsingin Haagassa. Myös suurissa tilauserissä tai erikoistilaisuuksien koristeluasioissa (esim. hääkoristelut ja muistotilaisuudet) kannattaa soittaa myymäläämme: (09) 588 2200 tai lähettää sähköpostia osoitteeseen: tilaukset@piilola.fi Lue tarkemmat tilausehdot ja välityksiin liittyvät asiat kohdasta "Tietoa tilaamisesta"

Tietoa tilaamisesta